Kvalitetno rešenje za manje produkcije prototipova rigidnih materijala. Smanjite otpad i vreme rada uz pomoć Graphtecovog preciznog katera. Dodatne operacije (USB) omogućavaju korisnicima svih nivoa znanja laku obradu materijala

Opis proizvoda

FCX2000 serija – bez kompromisa!

Kvalitetno rešenje za manje produkcije prototipova rigidnih materijala. Smanjite otpad i vreme rada uz pomoć Graphtecovog preciznog katera. Dodatne operacije (USB) omogućavaju korisnicima svih nivoa znanja laku obradu materijala.

Dimenzije stola

Dostupne su 3 dimenzije stola sa vakuum stolom kao metodom pričvršćivanja materijala.

FCX2000-60 (VC)
FCX2000-120 (VC / ES)
FCX2000-180 (VC)

Oflajn rad podržan upotrebom USB fleš memorije

Cutting Master 4 ili Graphtec Pro Studio, nakon čega se podaci snimaju na USB. Informacije za sečenje se mogu selektovati sa USB iz menija na uređaju, nakon čega se pristupa sečenju. Uprošćeni način rada omogućava korisnicima da rade bez računara.
Supported software : Cutting Master 4 / Graphtec Pro Studio / Graphtec Pro Studio Plus

Menadžment podataka uz pomoć funkcije bar koda i USB fleš memorije

Prilikom operacije Print & Cut (P&C), podaci za sečenje se automatski selektuju sa USB-a skeniranjem barkoda štampanog na materijalu, nakon čega se vrši konturno isecanje. Ovo onemogućava upotrebu pogrešnih podataka i poboljšava efikasnost.
Supported software: Cutting Master 4 / Graphtec Pro Studio / Graphtec Pro Studio Plus

Pojačani ARMS (napredni sistem registracije markera) za poboljšanu produktivnost P&C aplikacija

ARMS 6.0 dolazi sa uređajem i omogućava jednostavno i precizno sečenje štampanih slika, uz pomoć Cutting Master 4. Omogućava veću produktivnost POP, nalepnica i kartonskih prototipova.

ARMS funkcija kopiranja

Nakon što se podaci pošalju prvi put, mogu se kopirati više puta bez računara. Kod FCX2000 prva četiri markera se skeniraju na prvom tabaku, a samo prvi marker na narednim tabacima. Ovo ubrzava produktivnost smanjujući vreme detekcije markera.

Matrix copy printing on a sheet
Multiple copies by reloading a sheet

Sečenje/bigovanje u kontri uz pomoć ARMS

Sečenje i bigovanje štampane grafike je moguće čak i na suprotnoj strani materijala. Ovo sprečava bilo kakve ogrebotine ili oštećenja štampane grafike. Rad na FCX2000 seriji je jednostavan uz pomoć Cutting Master 4 ili Graphtec Pro Studio.

Proširena površina sečenja

Ova funkcija širi površinu sečenja da uključi objekte van površine zatvorene registracionim markerima. Proizvodna efikasnost je poveća smanjivanjem otpadnog materijala.

Rad sa standardnim markerima

P&C se radi štampom standardnih markera. Nije potrebno dodavati posebne markere u Graphtec softveru. Rad je jednostavan kada se informacije o markerima ubace u Cutting Master 4 softver.

Registracioni marker obrnute boje

Markeri se detektuju kada postoji kontrast u odnosu na pozadinu. Na primer, beli marker na obojenoj pozadini. Kada se koristi marker obrnute boje, moguće ga je detektovati i na materijalima koji se presijavaju.

Softver za grafički dizajn

Graphtec Pro Studio / Graphtec Pro Studio Plus

Jednostavni softver za dizajniranje. Poseduje napredne funkcije kao što su auto-shape, funkcije senčenje i editovanja. Može konfigurisati uslove sečenja i druga podešavanja na samom uređaju. Uvoz EPS, Ai, CMX i PDF fajlova je podržan. Grafika kreirana drugim popularnim softverima za dizajn može biti uvežena u softver.

Podržavani operativni sistemi: Windows 10/8.1/8/7

Dizajnerski softver za Mac OS

Graphtec Studio

Jednostavni softver za dizajniranje korisnicima Mac operativnih sistema. Slike se lako kreiraju uz pomoć ikonica koje se nalaze oko površine crtanja.

Podržavani operativni sistemi: Mac OS X 10.6 to 10.11 / macOS 10.12 (Sierra)

Plug-in software

Cutting Master 4

Cutting Master 4 je Graphtec plug-in softver za Adobe Illustrator i CorelDraw Graphics Suite. Šalje podatke kateru i uključuje raznovrsne funkcije poput: prethodnog pregleda (preview), kreiranje registracionih markera, kondicije alata, podešavanja sečenja itd. Cutting Master 4 je jednostavan za upotrebu i omogućava vam da dobijete najbolje iz vašeg uređaja.

Podržavani operativni sistemi: Windows 10/8.1/8/ 7、Mac OS X 10.7 to 10.11 / macOS 10.12 (Sierra)
Podržavani Illustrator softveri: CC2017/CC2015.3/CC2015/CC2014/CC/CS6/CS5/CS4 (Supporting CS4 is the only Windows OS),
CorelDRAW Graphics Suite X8/X7/X6/X5/X4