MALI KATER GRAPHTEC SILHOUETTE CURIO ZA KUĆNU I KANCELARIJSKU UPOTREBU

savrseni dodatak ostalim Silhouette mašinama
Silhouette Curio hobi mašina je savršena dopuna ostalim Silhouette desktop katerima. Jednostavno povežite Curio na vaš PC ili Mac, uz pomoć USB kabla koji dolazi sa mašinom i počnite da radite na softveru koji je takođe uključen u cenu mašine. Softver koji ćete koristiti za dizajniranje vašeg projekta je Silhouette Studio. Nakon što ste završili dizajniranje, pošaljite projekat na Curio kako biste ostavili lični pečat na neograničen broj uradi sam projekata. Curio je idealna mašina za sve uradi sam zaljubljenike, koji vole raznovrsnost svoje kreativnosti
Curio je jedina mašina koja može da radi crtanje tačkama (stippling), peskarenje, reljefiranje uz pomoć dvojnog nosača alata koji kontroliše Silhouette Studio softver.
Duplirajte svoju kreativnost
Duplirajte svoju kreativnost.
Ako volite da multitaskujete, voli i Curio. Radite po dva zadatka u jednom prolazu zahvaljujući dvostrukom nosaču alata. Jednostavno pomešajte naše noževe, olovke i alate za posebne poslove, kako biste radili na drvetu, foliji, koži, foam peni, čak i metalu.
Curio je kompatibilan sa debljim materijalima zbog baze koju je moguće podešavati, zahvaljujući platformama koje se mogu ukloniti. Jednostavno sklonite ili dodajte platformu za različite materijale.
U cenu mašine je uključeno:
Silhouette Curio desktop kater
21 x 15cm baza
21 x 15cm podloga za sečenje
21 x 15cm podloga za reljefe
Nozić za sečenje
Alat za reljefiranje
50 ekskluzivnih digitalnih dizajna
AC adapter
USB kabl
Silhouette Studio softver