Nova generacija flatbed katera je pred vama!

fc4200

Serija flatbed katera FC4500 raspolaže raznolikim mogućnostima primene!

Svi novi modeli Graphtec katera FC4500 su dostupni u 2 širine, A2 format pod nazivom FC4500-50 i A1 format pod nazivom FC4500-60.

  • Izrada šablona za peskarenje
  • Izrada šablona za cipele
  • Konturno sečenje štampanog materijala
  • Još mnogo toga…

Za izrada kutija

FC4200

FC4510-60 je specifičan model iz ove serije katera i namenjen je najpre izradi prototipova kutija ili manjeg tiraža ambalaže. Sa silom do 600 g može proseći i deblje kartone bez podloge, a opremljen je i drugom alatkom za savijanje (bigovanje). Zahvaljujući ARMS tehnologiji u stanju je da prepozna registracione markere na slici i precizno pozicionira vrh sečiva u odnosu na materijal, a zatim izvrši konturno sečenje i savijanje po zadatoj putanji. Prednosti ovakvih rešenja su višestruke i drastično skraćuju i pojeftinjuju izradu ambalaže za različite namene.

Različite mogućnosti

FC4210-60 box
Guma za peskarenje i šabloni za natpise? Ili debeli tvrdi karton za šablon za cipele? A šta kažete na prosecanje kartona i izradu šablona za prskanje sprejem?

FC4200

 Sila pritiska od čak 600g omogućava sve ovo! Secite sve materijale koje ne možete običnim katerom!

Razni materijali

FC4210
Dodatni držač alata može vam služiti kako za savijanje tako i za probno iscrtavanje konture sečenja bez potrebe za izmenom alata. Poret sve možete ga koristiti i kao klasični kater za isecanje standardnih PVC folija, flok i flex transfer materijala, reflektujuće folije i sveukupnu primenu u firmopisačkoj i grafičkoj delatnos