Graphtec F-Mark


F-Mark, za automatsko ubacivanje materijala u kater, dodatak CE6000 seriji katera. Pogodan je za naknadnu obradu štampanih materijala, kreniranih uz pomoć štampe na zahtev, u malim produkcionim serijama, za pravljanje različitih proizvoda poput nalepnica, tabaka za prenos na tekstil za specijalnu sportsku opremu i POP reklamnu namenu.

Opširnije …

Serija Graphtec katera FC8600

Kater Graphtec FC8000
Napredni model Graphtec katera u čak 5 različitih dimenzija dolazi sa optikom, korpom za materijal i softverom kao standardnom opremom.

Opširnije …


Serija Graphtec katera CE6000

Kater Graphtec CE6000

Nova serija Graphtec katera CE6000 je uspostavila nove standarde za visoke performanse katera sa niskim troškovima.

Opširnije …

 Graphtec CE LITE-50Novi kater širine 50cm za proizvode koji zahtevaju visoki kvalitet na malim tiražima, za kancelarije, prodavnice, rad sa folijama za majice, automobilske nalepnicea.

Opširnije …


Silhouette CAMEO

Silhouette Cameo3 je digitalni kater za ličnu upotrebu, koji seče papir i druge materijale poput vinila, transfer papira itd. sa naprednijim senzorom za očitavanje markera.

Opširnije …


Silhouette Portrait®

portrait

Silhouette Portrait® – mali kater za sečenje grafičkog materijala, za kućnu i kancelarijsku upotrebu.

Opširnije …

Silhouette CURIO


Silhouette Curio je hobi mašina koja može da radi crtanje tačkama (stippling), peskarenje, reljefiranje uz pomoć dvojnog nosača alata koji kontroliše Silhouette Studio softver.

Opširnije …